Staráme se. To je náš úkol.
Potřebujete nás rychle kontaktovat?
Nejrychleji to jde přes elektronický formulář.
Napsat zprávu
1. 7. 2024
Výroční zpráva SUZ MV za rok 2023

O činnosti naší organizace za uplynulý rok se dočtete ve výroční zprávě za rok 2023. Najdete zde nejen popis naší činnosti, strukturu a poslání, ale i statistická data, údaje o zaměstnancích a finanční zprávu, včetně výsledků finančních, vnitřních a vnějších kontrol a auditů. / celý článek

Vyplňte prosím kontaktní formulář

Vyplňte prosím všechny povinné údaje

/ Údaje s * jsou povinné

Ministerstvo vnitra zřídilo speciální telefonní linku a email pro Ukrajinské občany v českém i ukrajinském jazyce

Telefon: +420 974 801 802

Email: ukrajina@mvcr.cz

Více informací naleznete zde:

Informace na této stránce budou postupně aktualizovány a doplňovány. Děkujeme všem za trpělivost. Všechny informace se snažíme zprostředkovat co nejrychleji.

Міністерство внутрішніх справ створило спеціальну телефонну лінію та електронну пошту для громадян України чеською та українською мовами

Телефон: +420 974 801 802

Електронна пошта: ukrajina@mvcr.cz

Більше інформації можна знайти тут:

Інформація на цьому веб-сайті буде поступово оновлюватися та доповнюватися. Дякуємо всім за терпіння. Ми намагаємося надати всю інформацію якомога швидше.

Víte o zajímavé akci která se děje u vás v kraji? Kontaktujte nás, rádi na ní upozorníme.
1. 7. 2024
Výroční zpráva SUZ MV za rok 2023

O činnosti naší organizace za uplynulý rok se dočtete ve výroční zprávě za rok 2023. Najdete zde nejen popis naší činnosti, strukturu a poslání, ale i statistická data, údaje o zaměstnancích a finanční zprávu, včetně výsledků finančních, vnitřních a vnějších kontrol a auditů.

21. 6. 2024
Zpráva o činnosti Center na podporu integrace cizinců za rok 2023

Centra na podporu integrace cizinců za loňský rok pomohla desetitisícům ukrajinských uprchlíků a dalších cizinců. Jen Centra, která SUZ MV provozuje v 10 krajích ČR, přivítala v roce 2023 přes 25 tisíc unikátních klientů, poskytla jim bezmála 145 tisíc služeb a asistovala 153 tisícům uprchlíků z Ukrajiny. Podrobnější údaje o všech Centrech, včetně těch, která neprovozuje SUZ MV, najdete ve Zprávě o činnosti za rok 2023.

20. 6. 2024
Ocenění mladých uprchlíků při příležitosti Světového dne uprchlíků

Úřad Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky v České republice společně s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy pořádali již 15. ročník oceňování žáků a studentů z řad žadatelů o azyl, a osob s dočasnou a mezinárodní ochranou, jejichž vynikající výsledky, ať už dobrovolnické, studijní nebo sportovní, znamenají přínos pro společnost. Událost proběhla na Světový den uprchlíků i za účasti zástupců SUZ MV.

Nenašli jste potřebné informace? Ozvěte se nám, pokusíme se vám pomoci